Over Ons

Noem ons vormgevers. Muzikanten. Creatievelingen. Designers. Showpony’s. Makers. Tovenaars. Vakfanaten. Ons vang je niet in één woord…

Hoe je ons ook wilt noemen...

Wij zijn ervaren verhalenvertellers.

Wij zijn ervaren verhalenvertellers: vormgevers die jouw verhaal vooruithelpen. Wij luisteren graag naar je verhaal en maken de vertaling van jouw idee naar een fantastisch ontwerp. We geven jouw verhaal, bedrijf en/of producten een gezicht.

Of het nu gaat om muziek, websites, theaterproducties of foto’s; doordat wij altijd een stap vooruit denken, maken wij moeiteloos de creatieve vertaling van datgene wat jouw onderbuik allang voelde.

We gaan uit van wat het doel is van een verhaal, welke mensen je wilt bereiken en hoe jij je het beste kunt onderscheiden. Wij zorgen ervoor dat ondernemers niet meer zelf aan de slag hoeven, maar letterlijk alles over de schutting kunnen gooien.

We denken met je mee, geven je advies én we houden de deadline in de gaten; want we weten hoe snel je soms iets nodig hebt.

"Laten we een verhaal vertellen!"

Bas Meekhof, Oprichter

"Size doesn't matter!"

Hoe groot of klein je verhaal ook is; ieder verhaal verdient een publiek. Voor ons collectief doet het formaat er echt niet toe. Wij helpen verhalen succesvol naar een nieuw niveau. Van klein MKB tot grote online speler. Geen klus is ons te gek!

Wij zetten een spotlight op jouw verhaal en zorgen ervoor dat jij in die schijnwerper kunt blijven stralen. Dat is ook precies de reden waarom we niet zomaar een los ontwerp maken: wij gaan voor de volledige ervaring van jouw verhaal, zodat jij onvergetelijk zichtbaar wordt voor jouw ideale publiek.

Professioneel Team

STERK Collectief werkt uitsluitend met ervaren vakfanaten die voor de volle 200% weten te stralen!

Doelgericht Produceren

Ons ontwerp sluit altijd aan bij jouw publiek. Hoe moeilijk deze soms ook te bereiken is.

Success Gegarandeerd

Wij stoppen pas met vertellen wanneer jij kan genieten van je welverdiende applaus!

Ontmoet onze professionals:

Bas Meekhof

Theatermaker, Muzikant & Producent

Yentel van Rijt

Dramaturg & Theatermaker

Sawinah Roctus

Coach & Drag Artist

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten voor ons collectief!

Ben óf ken jij de ideale verhalenverteller, theatermaker of creatieveling; schroom niet en sluit je aan bij ons sterke collectief.