Lightwave

Branding & Webdesign

0 +
Bezoekers
0
Pagina's

Over 'Lightwave'

Denk je aan Lightwave Trainers & Therapeuten, dan denk je aan Thea Boven en Dominicus Hettinga. Zij hebben elkaar gevonden in hun liefde om de wereld te helpen in het grote proces van transformatie. Daarom ondersteunen ze mensen in hun proces van spiritueel ontwaken. Ze vullen elkaar naadloos aan en zijn in staat vanuit zowel de mannelijke als ook de vrouwelijke energie te werken.

Projectdetails

Voor Lightwave ontwikkelde STERK Collectief alsmede een volledig nieuwe huisstijl, ook een nieuwe web-identiteit. In een kort, intensief traject van vier maanden draaide een moderne, frisse website, werd een nieuw logo werkelijkheid en kwamen de opdrachtgevers dichter bij hun visuele identiteit.

Visie van Lightwave

“Wij proberen mensen te inspireren in hun ware aard. We begeleiden de ander om oude overtuigingen op te laten lossen, waardoor er innerlijke kracht en magie ervaren wordt en het leven tot hogere dimensies komt.Ons doel is om de mens vanuit het ‘pure zelf’ zijn/haar innerlijke kracht te laten ervaren, waardoor energie op alle levels optimaal gaat stromen.”