Opgeruimd Jezelf Zijn

Branding & Webdesign

0 K+
Bezoekers
0 +
Concepten

Over 'Opgeruimd Jezelf Zijn'

Voor Francien van Rijt-Artz is opruimen altijd iets vanzelfsprekends geweest. Ze vindt het heerlijk om te doen, en heeft zodoende ervaren dat ze ook anderen er gelukkig mee kan maken. Haar motto: ‘Een opgeruimde leef- en werkomgeving zorgt voor rust en ruimte in je hoofd; waardoor je beter jezelf kunt zijn’ gaf haar zoveel voldoening, dat ze in 2013 besloot om haar kennis uit te breiden met een opleiding tot professional organizer. Hierdoor bloeide ‘Opgeruimd Jezelf Zijn’ uit tot een prachtig bedrijf.

Projectdetails

Voor Opgeruimd Jezelf Zijn ontwikkelde STERK Collectief een volledige vernieuwde website, een online huisstijl én een versterking van de branding.

Daarnaast is STERK Collectief nauw betrokken bij de strategische groei van Opgeruimd Jezelf Zijn en verzorgen we creatieve concepten, ontwerpen en strategische communicatiemiddelen.

Ongekend maar toch bekend

Een Professional Organizer, ook wel Opruimcoach, is gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een Professional Organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van rust, ruimte en overzicht in tijd en spullen.

Deze markt is in Nederland nog steeds groeiende. De uitdaging is dan ook om de marktkennis te vergroten en draagvlak te creëren voor het vak ‘organizing.’