Muziektheater Thalia

Musical Director, Contractor & Arrangementen

0 +
Bezoekers
0 +
Arrangementen

Over 'Muziektheater Thalia'

Muziektheater Thalia een enthousiaste groep uit Haren (Groningen) die als hoofddoel heeft om elke twee jaar een grote musicalproductie uit te voeren. Ze oefenen wekelijks in het Clockhuys met zang, dans en/of theater.

Alle voorbereidingen voor hun musical in 2020 waren al in een ver gevorderd stadium. Kaarten verkocht, generale in het vooruitzicht. . Helaas vielen door de wereldwijde pandemie ook de musicalplannen in het water. Maar inmiddels is het in 2022 eindelijk tijd voor ‘Petticoat‘ de Musical!

Projectdetails

Voor Muziektheater Thalia voegde STERK Collectief een achtkoppig muzikaal combo bij elkaar, waardoor de productie live begeleidt kon worden.

Dit combo bestaat uit: Bas Meekhof (Keys #1 / Dirigent), Marcel den Os (Keys #2), Eline Masereeuw (Fluit / Piccolo), Marjolein Wielinga (Fagot), René Veldkamp (Gitaar), Chris Spelberg (Bas), Roelf Postma (Drums) en Sawinah Roctus (Percussie).

Daarnaast ondersteunt STERK Collectief de vereniging als extra vocal coach en repetitor. De regie ligt in handen van Corné Kosse. De koordirectie is in veilige handen bij Stephanie Lopes Parente.

Over 'Petticoat' de Musical

Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit Winschoten dat graag weg droomt in haar toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt: ze wil zangeres worden. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de tegenwinden kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart. Met thema’s zoals de schaduwkanten van het leven in de showbizz en de universele strijd tussen ouders en hun kinderen.